Siirry sisältöön

Palvelut

Kirjanpito ja taloushallinto

Tilitoimistomme laadukkaisiin palveluihin kuuluvat sekä sähköinen kirjanpito että perinteinen paperiaineiston käsittely. Lisäksi tarjoamme neuvoja ja opastusta esimerkiksi budjetointiin, hinnoitteluun, investointien suunnitteluun sekä liiketoiminnan talous- ja rahoitussuunnitteluun. Tunnemme hyvin eri rahoitusmahdollisuudet yrityksen kehittämisen, käyttöpääoman tai investointien rahoittamiseksi. Avustamme urakoitsijoiden työ- ja takuuaikaisten takausten ja vakuutuksien hakemisessa. Lisäksi löydät meiltä asiantuntemusta rahoituksen järjestämisessä sekä yrityssaneerauksiin liittyvissä asioissa.

Käytössämme ovat laadukkaat taloushallinnon ohjelmistot, kuten Lemonsoft, Netvisor ja Maatalousneuvos. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme muun muassa seuraavilla ohjelmilla: Visma Fivaldi, Visma L7 ja LTR sekä laskutusohjelmilla Webauto ja Futursoft.

Palvelumme

Yrittäjyyttä harkitsevalle tai jo aloittavalle yrittäjälle tarjoamme neuvoja ja apua yhtiömuodon valintaan sekä tarvittavien perustamislomakkeiden täyttämiseen. Autamme sinua myös yrityksesi liiketoimintasuunnitelman laatimisessa sekä kannattavuus- ja rahoituslaskelmien teossa.

Yrityksesi alkutaipaleella sinulla on mahdollisuus saada starttirahaa sekä tukea investointeihin ja yrityksen käynnistämiseen. Avullamme löydät oikeat rahoitusmuodot käyttö- ja investointirahoitukseen.

Aikasi on kallisarvoista, käytä se viisaasti ydinliiketoimintaasi!

Meiltä saat myös talouspäällikköpalvelut – kysy lisää taloushallinnon palveluista!

Tiesitkö, että osakeyhtiömuotoisissa maatalousyrityksissä noudetaan osakeyhtiöiden lakia, kirjanpitoasetuksia ja määräyksiä? Verotusta ohjaavat kuitenkin maatalouden verotuksen lait. Verotettavan tulon määrä saattaa siis poiketa huomattavasti tilinpäätöksen tuloksesta.

Laskemme nopeasti ja ammattitaitoisesti oikean tulon ja neuvomme sinua lukujen tulkinnassa.

Meillä on vankka ammattitaito erityisesti osakeyhtiömuotoisten maatalousyritysten kirjanpidosta. Opastamme maatiloja maatalouskirjanpidon ohella myös investointitukien haussa sekä maksatushakemuksissa. Sähköinen palvelu tuo joustoa ja helppoutta myös maatalouskirjanpitoon. Palvelemme maatalousyrittäjiä kaikkialla Suomessa – ota yhteyttä ja pyydä tarjous tilitoimistopalveluista!

Palkanlaskentatyöhön kuuluvat peruspalkanlaskenta, lomakertymien seuranta ja lomapalkkalaskenta sekä palkkojen maksatus. Hoidamme myös tulorekisteri-ilmoitukset, ay-maksut sekä muun tarpeellisen raportoinnin. Annamme lisäksi palkkahallintoon liittyvää neuvontaa. Palkanlaskennassa tuotetaan samalla myös kirjanpitoaineisto.

Suomessa on yli 180 yleissitovaa työehtosopimusta ja lukuisa joukko järjestöjen välisiä sopimuksia.

Tiedätkö mitä työehtosopimusta sinun tulee noudattaa työntekijöittesi palkanlaskennassa ja muissa ehdoissa? Ei hätää – osaava tilitoimisto selvittää asian puolestasi!

Hoidamme yritysten ja yksityishenkilöiden veroilmoitukset luotettavasti ja varmasti.

Yritysten verotusta seurataan tilikauden aikana ja ennakkoveroihin voidaan hakea muutosta jo ennen tilikauden päättymistä.

Onko yritysmuotosi oikea? Oletko käyttänyt kaikki verotuksen mahdollistamat vähennykset? Vai oletko jäämässä eläkkeelle tai kenties myymässä yritystäsi? Tilitoimistomme etsii näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaukset, sillä koskaan ei ole liian aikaista tehdä verosuunnittelua!

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi? Vai etsitkö rahoitusratkaisuja yrityksesi maksuvaikeuksiin?

Selvitämme kanssasi tuotteesi tai palvelusi tuotantokustannukset ja autamme sinua tunnistamaan liiketoimintasi kannattamattomat osa-alueet.

Teemme investointien kannattavuuslaskelmat, etsimme oikeat rahoitusratkaisut, autamme yrityskaupoissa ja teemme yrityksen arvonmääritykset sekä yhtiömuodonmuutokset. Käänny huoletta luotettavan tilitoimistomme puoleen!